Замовити дзвінок
Каталог

Відкриття філіалу у місті Івано-Франківськ

25.08.2015

Раді повідомити про відкриття філіалу Zaza Print у м. Івано-Франківськ.

Ось, вже сім років як Zaza Print тішить своїх клієнтів високою якістю поліграфічної продукції та професійним обслуговуванням у затишному офісі міста Тернополя. За цей час у нас відбулось багато змін, ми розширили спектр наших послуг, у нас можна замовити як широкоформатний, так і інтер’єрний друк, оформити свій оригінальний подарунок із сувенірної продукції тощо.

Намагаючись стати ще кращими, 20 серпня 2015 року відбулось урочисте відкриття нового філіалу Zaza Print у м. Івано-Франківськ за адресою вул. Л.Курбаса,4. Усі бажаючі мали можливість завітати на наше свято і розділити радість з нами.

Завдяки якісному обслуговуванню, широкому спектру поліграфічних послуг, креативним дизайнам, новий філіал Zaza Print зміг здобути як прихильність постійних клієнтів, так і гучно заявити про себе не лише на ринку м. Івано-Франківськ, а й його околицях.

На сьогоднішній день ми співпрацюємо з такими відомими брендами як «МедАрт», «Картель», «КерамБуд», «Айпіпл», «Юніор-рекордс», «Франкоф»,»АвтобазаР», «Віза Експрес» тощо.

Креативні дизайнери Zaza Print зможуть допомогти у виборі оптимального рішення щодо розробки макетів, а оперативна поліграфія вирішить будь які проблеми клієнта.

Ми любимо усіх наших клієнтів і стараємось бути для них кращими. Будемо раді бачити вас у новому офісі Zaza Print, що по вул. Л. Курбаса 4, м. Івано-Франківськ.


 

Повернутись в розділ "Новини"