Замовити дзвінок
Каталог

Конференція PR Rally

02.11.2015

30 жовтня 2015 року, у м. Івано-Франківськ відбулась масштабна конференція PR Rally, організована для маркетологів, а також фахівців реклами та PR.

Цікавим досвідом для Zaza Print було взяти участь у конференції, де ми представляли не лише себе та свою продукцію, а й познайомились із багатьма цікавими організаціями, підприємствами, рекламними агентствами, а також новими клієнтами, відвідали цікаві доповіді та майстер класи від провідних спеціалістів та фахівців із реклами та PRу.

В рамках конференції також проходила рекламна виставка, на якій ми представили нашу друковану продукцію та відеоролик виробництва Zaza Print. Під час виставки ми надавали клієнтам повну інформацію про спектр наших послуг, ціни на нестандартні та стандартні замовлення поліграфічної продукції. Також учасники виставки мали змогу взяти участь у розіграші цінних подарунків від Zaza Print.

І хоча Zaza Print на ринку Івано Франківська лише пару місяців, але вже встигла завоювати любов у багатьох організацій та здобути авторитет серед інших компаній.

Повернутись в розділ "Новини"